Un real succes pentru comunitatea păgână

a
Presedintele Asociatiei ROPAGANISM, Rev. Cosmin Olteanu alaturi de Hututui Corneliu, secretarul ROPAGANISM

Zilele trecute am fost plecati la Bucuresti pentru a pregati dosarul pentru a fi depus in instanta spre obtinerea personalitatii juridice a ROPAGANISM, unicul ONG ce isi asuma reprezentarea comunitatii pagane din Romania.

In zilelele ce au urmat ni s-au alaturat in Bucuresti si ceilalti colegi din Consiliul Directo al ROPAGANISM si anume Agrigoroaiei Mona – primvicepresedinte, Lavric Ioan – vicepresedinte, Seretan Emanuel – trezorier.

Am cheltuit peste 2000 de RON pentru acest eveniment, dar sunt bucuros ca pe cei cinci membrii fondatori ii intereseaza sa investeasca in acest proiect, lucru ce ca presedinte ma bucura sa il vad.

Vineri am umblat cu masina de plina de membrii fondatori, unii rupti de somn pe la Ministerul Justitiei pentru a ridica disponibilitatea denumirii Asociatiei, iar mai apoi am cautat un xerox pentru a printa documentele constitutive, ce mai apoi au fost semnate in prezenta avocatei noastre, Vatui Carmela dupa ce avuse loc sedinta extraordinara a Adunarii Generale, reunita cu Consiliul Director.

b
Presedintele Asociatiei intr-o dezbatere aprinsa cu Agrigoroaiei Mona – primvicepresedinte ROPAGANISM

Am discutat despre viitorul Asociatiei, despre perspective pe care doar cei ce fac leading intr-o organizatie inteleg, dar discutia nu a fost in zadar reusind sa punem pe hartie niste strategii de actiune in interesul superior al comunitatii pagane din Romania.

Ca urmare a discutiilor purtate cu colegii din Consiliul Director si informatiile colectate de noi la firul ierbii, de la beneficiarii nostri ne-am dus sa mancam ceva pentru ca dupa treaba se cade si o masa delicioasa, asa ca ne-am pus pe mancat. 🙂

Dupa masa ne-am pus din nou in masina, insa de aceasta data pentru a semna actele constitutive la sediul asociatiei alaturi de avocata ce ne-a autentificat actele necesare completarii dosarului pentru Tribunalul din sectorul 2 Bucuresti.

ROPAGANISM a trecut prin multe incercari, insa sunt bucuros ca dupa demiterea elementelor ce urmareau destabilizarea puterii in ROPAGANISM in mod ilegitim in 21 iulie 2018, reprezentate de capii ONG-ului fantoma, Societatea Pagana – SP si anume Silviu Pop, Ionut Ciurdea si Emanuel Lovin am reusit sa ne revenim atat prin consolidarea pozitiei noastre, cat si prin activitatile ce au dat uitarii incercarea Societatii Pagane de a se folosi de ROPAGANISM pentru a isi castiga popularitatea prin criticile aduse in mod repetat conducerii si profesionalismului ROPAGANISM, lucru ce nu se confirma deoarece conform datelor ce le detinem suntem cei mai buni reprezentanti ai intereselor comunitatii pagane din Romania si diaspora romaneasca.

Acesta a incercat sa ne conteste si continua din cauza orgoliilor si frustrarile unui personaj, fost coleg de al nostru sa prolifereze amenintari, critici nefondate si alte atacuri la imagine ce ma gandesc ca in viitor sa le atac in Tribunal impotriva celei mai iubite asociatii pagane din Romania.

Am reusit sa infintam dupa ruptura de Silviu si acolitii sai sa infintam inca 10 sucursale, doua dintre ele internationale: Germania si Franta si inceperea tratativelor cu Spania si Anglia.  Ne-am afiliat cu o organizatie internationala de renume in apararea intereselor adeptilor cultului roman – NOVA ROMA si cu o organizatie internationala ce promoveaza informatii cu privire la cultele politeiste – Society For The Protection and Promotion of Polytheism, fiind reprezentantii acesteia in Romania.

Tot dupa acest eveniment neplacut am tinut o serie de evenimente cu ocazia Samhainului si Yule am tinut doua conferinte tematice, iar in octombrie 2018 am desfasurat campania de combatere a referendumului urii din 6-7 octombrie 2018, campanie reusita prin picarea referendumului, campanie preluata de Societatea Pagana in mod ilegitim.

Cu sprijinul Partidului Social Democrat si Ministerului Tineretului si Sportului am participat reprezentand minoritatile cultural-religioase politeiste la Summitul Tinerilor de la Baia Mare si elaborarea strategiei de tineret pentru Romania la Bucuresti la Complexul Tei, unde am eliminat implicarea Bisericii in strategia de tineret si am introdus un al cincilea pilon, cel al incluziunii sociale. Dupa aceasta am fost premiati de Directia Judeteana de Sport si Tineret Bacau pentru implicarea ROPAGANISM in sectorul de tineret din Romania, fiind o reala recunoastere din partea statului roman a eforturilor noastre.

Sunt multe lucruri ce le-am facut dupa ce am fost eliberati de cercul de putere creat de Silviu Pop in Consiliul Director ce refuza propunerile celeilalte majoritati din asociatie si producea diferite tensiuni.

Clar ca asociatia sa ”fantoma” nu are succes si din cei 13 oameni pe care ii detine stim ca 2 dintre ei si-au dat demisia pentru ca Silviu aplica o politica de management de tip dictatorship, lucru facut si la noi, insa pe care nu l-am suportat prea mult. Caderea SP va fi mare, dar fie ca Zeii sa ne harazeasca haruri noua, celor ce prin ROPAGANISM reprezentam interesele comunitatii pagane.

Fiti binecuvantati drafi frati si surori! Binecuvantat sa fie! Amin.

Vezi și

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.