DSCN3796
Privind spre port de la unul din minaretele Moscheei Carol I din Constanta

Saptamanile astea mi-am luat o scurta vacanta de Beltane alaturi de persoana iubita in Constanta, Romania, unde am revenit cu drag dupa cele 3/4 luni ce au trecut din prima luna a anului 2019 in care am venit de la Timisoara sa vad pentru prima oara malul si Marea Neagra.

Am ajuns aici acum 10 zile si am reusit sa imbratisez oamenii pe care nu ii mai vazusem de mult timp, acesta fiind o persoana marcanta a existentei mele fizice, Corneliu H., secretarul Asociatiei ROPAGANISM si totodata amicul credincios, tatal pe care nu l-am vut si sfatuitorul, ghidul si sprijinul meu.

Am povestit, am ras, am zambit, iar mai apoi am plecat in locul, unde eram cazti, intr-o frumoasa garsoniera de pe strada Baba Novac, la celalalt capat al orasului.

Ne-am intalnit si cu un grup LGBTQ+ Local pentru a le oferi un suport si desigur un model necesar in drumul lor de persoane gay care vor trebui sa se asume si sa infrunte diversele obstacole din societatea romaneasca.

Am mers la shopping ca fetele (eu cu iubi), dupa am fost in Mamaia cu City Tour. O experienta minunata, in stil londonez cu autobuzele supraetajate si cu parul aflat in bataia vantului imbratisat de iubirea mea, ca mai apoi sa vedem Parcul Tabacariei, un parc unde Natura e la ea acasa.

Acolo am dat si de curiosi, care nu mai vazusera un cuplu gay vreodata, iar mai apoi am plecat tot in aceste zile si in vizita la cele doua Moschei ale orasului, unde am vorbit pentru prima oara cu un imam venit din Turcia.

Pe scurt aceste zile au fost o experienta minunata si ma bucur ca le-am petrecut alaturi de oamenii dragi.

In aceasta seara la 17:55 am tren spre Bucuresti, loc unde voi ramane pana pe 4/5 mai 2019 in delegatie la Sucursala ROPAGANISM Bucuresti si Ilfov pentru a pune la punct niste chestiuni importante, iar mai apoi ma voi intalni cu un vechi prieten, coleg de partid la PRO ROMANIA pentru a discuta cateva aspecte legate de activitatea noastra publica si de alegerile ce se apropie pe 26 mai 2019, unde va indemn pe toti sa votati responsabil.

Vezi și

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.