Am publicat volumul de Tarologie. Un alt volum va asteapta pe voi, exclusiv pe Scribd

 

books business computer connection
Fotografie de Pixabay pe Pexels.com

Astazi, 8 Mai 2019 am lansat pe platforma de E-book Reader Scribd.com cartea „Introducere in Tarologie” , scrisa de mine pentru cei interesati de Arta practicarii Divinatiei cu cartile de Tarot.

PhotoFunia-1557339326
Introducere in Tarologie de Olteanu Cosmin

Am decis sa lansez acest ghid pentru a servi drept o introducere temeinica in practica divinatiei sau sa imbunatateasca pentru cei cunoscatori tehnicile folosite in ghicitul cu carti de tarot.

In alta ordine de idei …

In acelasi timp, zilele trecute am inceput sa lucrez, asa cum v-am promis la un raport cu privire la starea invatamantului preuniversitar din Romania, dupa parcurgerea in cei 12 ani de invatamant a peste 15 unitati de invatamant si dupa ce am coordonat unitatile de invatamant din judetul Bacau din functia de vicepresedinte in Consiliul Judetean al Elevilor Bacau in perioada 2016-2017.

PhotoFunia-1557338973
Invatamantul la raport! – de Cosmin Olteanu (in lucru)

Avand in vedere ca pe Ministerul Educatiei Nationale nu mai exista din 2016 un raport scris cu privire la starea invatamantului din Romania si acest raport nu scoate in evidenta problemele reale ale educatiei de la „firul ierbii”.

Va asteptam pe Scribd – Cosmin Olteanu sa cititi cele mai recente publicatii.

Vezi și

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.