Reactionez la informatiile false distribuite de campanie #profamilie initiata de sustinatorii CpF

Zilele acestea am primi mesaje si amenintari insutite atat pe pagina de Facebook, cat si pe pagina Asociatiei ROPAGANISM, a carei activitate o coordonez de aproape 3 ani din functia de presedinte, alaturi de o echipa formata din profesionisti si oameni minunati.

Mai multe detalii despre pozitia mea gasiti aici»

https://www.youtube.com/watch?v=iByoCZkoUTI
Reactia mea la atacurile lansate de presa #prorusa

Ca sa revenim pe taramurile guvernate de ocupatia bigota si obscurantista a CpF o sa va dau exemplu un mesaj prin care dl Ruben Hilda ma invita sa lecturez postarea dlui Tony Berbece.

Voi cita postarea dlui Berbece mai jos:

Ce distruge familia…

Familia distruge poftele nebune, când ai un soț sau o soție și îl/o iubești nu mai alergi după aventuri, nu mai răspunzi tentațiilor, de dragul lui/ei rămâi fidel ca partener. Gândul că poți răni persoana dragă te înfioară, te face cuminte și te face să te concentrezi doar pe ea, până la moarte în bine și la rău, așa cum ai promis.

Familia distruge propagarea bolilor cu transmitere sexuală. Tu nu vei lua SIDA sau Sifilis, sau alte “ciuperici” și iritații dacă ești credincios. În schimb, dacă te culci cu cine apuci va veni o vreme în care vei primi “factura”, iar pe factură va scrie boală și moarte în rușine și chinuri (Fredy Mercuri a murit de SIDA în durere și chinuri, Cochita Wurst plătește același preț – și sunt doar două exemple din milioanele lovite astfel de necurăție lor, citește Romani 1:26-28).

Familia distruge abandonul de copii și avortul. O familie adevărată (nu mă refer la cele distruse deja de Diavolul și care trăiesc în beții, egoism și infidelitate) va face copii și nu va alerga la fiecare sarcină să distrugă fătul. O familie e pregătită să primească și să crească cu multă iubire copiii care nu vin la întâmplare, noi punem “carcasa” numită trup iar Dumnezeu pune sufletul, deci fiecare copil e o lucrare în armonie între om și Dumnezeu.

Familia distruge în cele din urmă nebunia lumii acesteia, fără familie vom fi doar niște animale conduse de egoism, minciună, manipulare, ucidere și pofte spurcate. Familia este forța societății de a conserva binele. Fără familie este ca și cum ai încerca să-ți conservi carnea sub arșița soarelui, ai mai rămâne cu putregai și vierimi. Asta este societatea fără familie, o societate fără sare și fără lumină.

Familia e vaccinul moral al societății, e sănătate, e viață, e moartea viciului și învierea speranței și a iubirii.

Cu prețuire,
Toni Berbece

P.S. Poza este de la “mândrul marș” de ieri din București.

Tony BERBECE ( https://www.facebook.com/tony.profides/posts/2207821112599329)
Este posibil ca imaginea să conţină: 7 persoane, oameni în picioare, mulţime şi în aer liber
Marsul Normalitatii – Bucuresti 2019

In urma lecturii am identificat pe langa mesajul de tip propagandistic, o serie de erori pe care vi le voi enunta si demonta mai jos, pentru a nu cadea in capcana credulitatii orbesti.


I
n cadrul monogamiei exista aventuri si infidelitati cu duiumul care duc la divorturi. În România, 1 din 4 cupluri divorţează. Potrivit datelor publicate de Institutul Naţional de Statistică (INS), în anul 2017 numărul divorţurilor a ajuns la 31.147, în creştere comparativ cu anul 2016. Rata divorţialităţii a crescut de la 1,37 divorţuri la mia de locuitori în anul 2016 la 1,40 divorţuri la mia de locuitori în anul 2017.
Rata infectarii cu BTS (Boli cu Transmitere Sexuala) afecteaza atat familiile, cat si persoanele ce aleg sa nu aiba o familie, deoarece partenerii au BTS, ori se angajeaza in contacte sexuale cu persoane deja infectate, ori iau virusul din spitale sau alte medii care intra in contact cu fluidele corpului. In perioada 1985-2018, peste 23.000 de persoane au contact virusul imunodeficientei (HIV) arata un raport al Institutului Naţional de Boli Infecţioase “Prof.dr.Matei Balş” – Bucureşti.
La fiecare 9 ore, un bebelus este abandonat de o familie in spitalele din Romania arata un raport al Hopes and Homes for Children. In raportul UNICEF se arata ca numai anul trecut, 2018, 56000 de copii au ajuns in grija statului prin abandon sau decaderea din drepturile parintesti ca urmare a abuzurilor sau saraciei (incapacitatii familiei de a avea grija de copii).
Familia, ca oricare grup sociologic, format din oameni e supus greselii, iar aceasta nu reprezinta accinul moral al societății, e sănătate, e viață, e moartea viciului și învierea speranței și a iubirii in procent de 100%, ci poate reprezenta si inversul. Astfel am demontat afirmatiile dlui Tony Berbece, ce sade intr-o mare eroare si mesajul nationalist si fundamentalist a lui HW Ruben.


Pentru ce am spus mai sus am facut apel si la aceste surse:

  • http://srmagazine.ro/romania-2017-la-fiecare-9-ore-un-bebelus-e-parasit-sectiile-de-maternitate/
  • http://cnlas.ro/images/doc/30062018_rom.pdf
  • https://www.businessmagazin.ro/actualitate/in-romania-1-din-4-cupluri-divorteaza-cum-s-a-ajuns-aici-17842944

Vezi și

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.