Administratia publica din Romania, mai exact regiunea de NORD-VEST a tarii.

„Noi ne facem ca muncim, Voi va faceti ca ne iubiti!”

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Adeverinta in cauza

La Liceul cu Program Sportiv, atat secretara, cat si domnul Gorun refuza in faza initiala sa elibereze adeverinta de absolvent al studiilor liceale, fara BAC, adeverinta necesara pentru mentinerea masurii de protectie speciala in cadrul DGASPC Bacau. Sunt trimis la misto sa depun o reclamatie la ISJ Bacau, asemeni lui Isus de la Ana la Caiafa.

Drept urmare, merg la ISJ si vorbesc cu dna inspector general, Aida care i-a legatura cu domnul Gorun. Dupa ce ajung inapoi sunt luat la injuraturi pentru ca am facut acest scandal si tot eu sunt cel lipsit de bun simt.

Concluzia: DACA NU TE ZBATI IN ROMANIA MORI CU ZILE.

Prevederea legislativa care ii obliga pe secretarii din unitatile de invatamant sa elibereze adeverinta pe loc pentru absolventii studiilor liceale este urmatoarea:

„Se eliberează în termen de 24 de ore de la înregistrare, conform programului de lucru stabilit la nivelul serviciului secretariat şi aprobat de către Directorul, în urma înscrierii solicitării de eliberare a adeverinţei în Registrul de înregistrare a solicitărilor de Adeverinţă de elev, pe bază de semnătură a solicitantului, cu menţionarea datelor primare de identificare (nume şi prenume, clasă) şi cu precizarea scopului în care este solicitată adeverinţa. Adeverinţele eliberate vor fi înregistrate în Registrul de eliberare adeverinţe elev. „

(Extras din Ordinul nr. 600/2018 privind aprobarea Codului controlului intern managerial al entităților publice, cod PO.11, editia nr. 2, alin. A, pct. a)

Vezi și

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.