Final de mandat ca presedinte OT PRO MM

COMUNICAT DE PRESA
16 OCTOMBRIE 2019

Dragi si iubiti colegi tineri si seniori ai Partidului PRO Romania, maramureseni, studenti, elevi si cetateni,

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare şi text

Azi, 16 octombrie 2019, mandatul meu ca presedinte al organizatiei judetene de tineret a PRO Romania Maramures a fost revocat ca urmare a alegerilor organizate in cadrul organizatiei, iar in urma acestor alegeri a fost desemnat un nou presedinte, diferit de mine. Ma bucur ca am avut oportunitatea de a intalni tineri cu valori cladite frumos, valori cu care rezonez, valori in care cred si am increderea ca noul presedinte va duce Planul Managerial propus de echipa mea mai departe, iar pe baza pusa de mine in organizatie va reusi sa urmeze cat mai fidel interesul superior al tinerilor si al viitorului societatii.

Eu am fost un presedinte responsabil si mi-am bazat toate actiunile in valorile unei societati libere si democratice, prin urmare consider ca pentru binele popular si al partidului transpunerea in continuare a acestor valori in planul politic si in viata membrilor vor duce la o modificare in bine a comunitatii locale si prin aceasta a intregii societati.

Le urez succes tuturor colegilor in ceea ce priveste proiectele ce se ivesc in fata si le doresc ca sa nu uite ca slujba noastra e cetateanul si nu interesele egoiste de moment. Fiti PRO asa cum va stiu si nu uitati ca PROfesionalismul e unul din atributele noastre. Va pup dragilor!

Vezi și

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.