Definiție, Noțiuni.

În primul rând doresc să facem cunoștință, mă numesc Sorin și am 20 de ani ,practic arta vrăjitoriei de circa 6 ani ,6 ani plini de bucurii și suferințe, in rândurile ce vor urma vom defini Magia și noțiunile Sale fundamentale.

🔱 Definiția Magiei :

,, Energie egal magie.”

,, Magia albă, Magie neagră ?! Greșit … ,doar Magie , scopul in care este folosită face distincția acesteia .

Poate vă întrebați cum , in ce fel sau ce energie conduce la apariția magiei ? Bună întrebare, însă există din punctul meu de vedere trei factori:

🔯 Credința

🔯 Dorința

🔯 Vibrația emoțională

Fotografie de Cxpturing Souls pe Pexels.com

🎗️ Credința: Este factorul primordial în apariția magiei, trebuie sa crezi că Universul și forțele Sale lucrează spre materializarea dorinței tale .

🎗️ Dorința : Este un factor decisiv în implicațiile tale magice, odată unită cu credința se constituie Fundația și Temeliile lucrări tale magice

🎗️ Vibrația emoțională : Un factor consolidant în studierea și practicarea actului magic , aceasta să o numesc astfel este finisajul lucrări și actului magic .

🔱 Noțiuni 🔱

În primul rând pentru practicarea sau venerarea unei entități este neapărată nevoie de un altar acesta , poate sa fie pe cât de simplu pe atât de complex rămâne la aprecierea noastră cum va fi altarul .

🔯 Altarul :

Este un spațiu extrem de personalizat , in Altar se regăsesc imagini, lumânări ,statuete , clopoței, baghete etc .

Este de la sine înțeles că Altarul este întrebuințat exclusiv vrăjilor, ritualurilor, comunicări cu diferite entități , purificare sufletească , totodată altarul este locul de încărcare cu energie , energie primită din Univers .

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.