De ce voi vota PSD la alegerile parlamentare din 6 Decembrie 2020?

COMUNICAT 7 NOIEMBRIE 2020

Sursa Pixabay.com
În spațiul public au apărut informații cum că trista guvernare vrea să revină la măsurile restrictive din punct de vedere al libertății de circulație din starea de urgență, după modelul francez și german.
 
Având în vedere influența mea și necesitatea de a Răspunde unor oameni, dezorientați în aceste zile nu pot decât să spun în scurt CĂ AVEM PARTE DE NIȘTE MĂSURI ABSURDE, INEFICIENTE ȘI PROFUND ANTIDEMOCRATICE.
 
Pentru a nu plana deasupra mea teorii ale conspirațiilor și vreo falsă adeziune cu acestea o să spun din capul locului că acest CORONAVIRUS e real, am avut prieteni, colegi care s-au îmbolnăvit sau au murit de el în aceste ultime 10 luni și a nu crede în așa ceva este ca și cum nu ai crede că există oxigen în jurul tău, însă omenirea s-a confruntat cu multe pandemii (ciuma, lepra, ebola, gripa spaniolă și multe altele). Asta înseamnă că trebuie să ne protejăm pe noi și pe ceilalți, însă protecția nu trebuie confundată cu:
 
1. Limitarea dreptului la liberă mișcare;
2. Limitarea drepturilor religioase;
3. Limitarea dreptului la liberă exprimare, asociere și protest;
 
și totodată să nu înțelegem că în numele „pandemiei” putem sacrifica educația și face din școală o fabrică online de diplome, sacrifica economia prin închiderea firmelor și lăsarea oamenilor fără locuri de muncă, sacrificarea alegerilor democrate, sacrificarea competenței în favoarea achizițiilor directe, angajărilor fără concurs și fără vreo transparență și lista aceasta poate continua, însă e important să înțelegem că anul 2020 l-am pierdut pe carantină, dar cifrele au continuat să crească de zici că ne-am împreunat și donat virusul în grup.
 
Acum, la final de 2020 trebuie să înțelegem că carantina și măsurile ce afectează viitorul națiunii noastre, a dragii noastre Românii și a poporului român vor fi decontate printr-o criză economică și prin tot felul de alte probleme adiacente.
 
Dacă de luni, 9 noiembrie 2020 ați băgat carantină voi vota iarăși ca la alegerile anterioare cu PSD doar pentru ca acest guvern să pice și să plece acasă. Mai bine îmi pare rău 4 ani că am votat PSD deși nu cred că ei dețin secretul succesului nostru ca neam decât să fiu observatorul și părtașul crizei galbene.

Sursa Facebook aici: 

Vezi și

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.