Drept la replica fata de articolul privind adoptia gay ce a aparut si la presa conservatoare

Recent, pe paginile si presa conservatoare s-a initiat o campanie media de denigrare impotriva persoanelor gay, a Consiliului Tinerilor Institutionalizati si a mea si a colegilor mei pentru ca sustinem ca tinerii si copii orfani au nevoie de o familie si ca adoptia este calea sanatoasa de implinire a interesului superior al copilului, indiferent de genul si sexul parintilor sai.
 
Presa care se pretinde interesata de copii si de dezvoltarea lor armonioasa ne arata ca cei ce nu au mama si tata, adica familii monoparentale, familia extinsa sau familia gay reprezinta un atac asupra copilului si prin deductie logica ca i-ar fi mai bine sa continue sa creasca intr-un mediu abuziv, rece de cele mai multe ori si care produce o serie de traume greu de vindecat.
 
Optiunile sexuale si private ale mele sau colegilor mei, cele religioase nu privesc munca noastra pentru acesti copii. 5% din copii din centrele de plasament prezinta o astfel de orientare, asa incat numirea lor ca fiind anormali sau bolnavi, bazandu-ne pe studii obscure, neverificate stintific si facute de persoane lipsite de expertiza in domeniu este un act de o imoralitate rar intalnita.
 
Adoptia acestui copil de o familie gay reprezinta sansa lui de a avea o viata normala, armonioasa si sa se bucure de iubire sincera din partea parintilor sai, de sustinere si de ceva ce in mediul anterior nu il putea avea, iar decizia unei autoritati in acest sens nu poate fi contestata de cei ce nu au incaltat papucii acestor copii, cei care nu au intrat 1 zi intr-un orfelinat ori nu au o zi de asistenta sociala la activ.
 
Presa aceasta a urii atat poate si nu ma uimeste cu nimic avand in vedere experientele anterioare cu ei, dar sa incerci sa denaturezi informatii si oameni, sa ataci persoane ce fac un act de caritate si dragoste este o nesimtire. Din pacate acesti oameni, ce isi spun crestini au uitat ca Isus a indemnat la iubire si la non-judecata, la acceptare si la a fi un exemplu de comportare si nu la a arunca primul cu piatra. A indemna oamenii la ura si sa nu iubeasca nu este o consacrare a valorilor crestine, ci o deturnare a lor si desigur un dublu standard, asemanator multor oameni din clasa politica actuala.
 

Vezi și

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.