„Să te îndrăgostești de Zei este cea mai mare dintre povești, să-i cauți cea mai mare aventură, să-i găsești cea mai mare realizare umană.”

Știți ce frumos miroase tămâia din Templu? Știți cum mă simt atunci când mă așez pe iarba și văd Zeii și pe mama mea stand alături de Ei acolo sus? Știți cum e sa te simți parte din Cosmos și una cu El. Este o simțire deosebita, vibranta precum un salcâm în bătaia vântului, dansanta așa cum trestia dansează în delta și plina de iubire asemeni modului în care pisica iei alăptează puii atunci când ochii nu au fost atinși de lumina lumii.

Se împlinesc 5 ani de preoție în Calea Veche a Zeilor și în Religia Străbunilor, fapt pentru care mă întorc spre comunitatea politeista din România pentru a va mulțumi pentru ca sunteți parte din povestea întrețesută în România. În pragul deschiderii celui de-al doilea Templu din România și în pregătirea celui de-al treilea în Prahova, în pragul deschiderii Cimitirului păgân și asigurării unui loc de odihna pentru trupurile ostenite mă bucur de îndeplinirea unor obiective pe care nu le-am întrevăzut ca fiind realizate în perioada aceasta.

Zeii ne ghidează zilnic pe noi și comunitatea din România și ne binecuvântează cu puteri și vrednicie tocmai pentru a ne îndeplini lucrarea și împlini destinul pe care îl avem încă din înaintea incarnarii în trup.

Nu am o filozofie: am simțuri … Dacă vorbesc despre Natură, nu pentru că știu ce este, Dar pentru că o iubesc și de aceea o iubesc, Pentru că atunci când iubești nu știi niciodată ce iubești, Sau de ce iubești sau ce este iubirea.Iubirea este inocența eternă, Și singura inocență nu este gândirea. ” spunea Alberto Caeiro în Păstrătorul Oilor

Păstorirea comunității păgâne și proiectul Asociației THE NEW PAGAN DAWN este proiectul ce a dat viață unei comunități ascunse pana nu mai demult în România, comunitate încă de multe ori lăsată sigura în calea celor ce ar prefera ca astfel de subiecte sa nu fie dezbătute. Am reușit prin binecuvântarea Zeilor, cu echilibru și grija fata de oameni sa atingem aceste subiecte, sa le punem pe agenda publica și sa le oferim pentru prima data un for de discuție în România.


Proiectul Asociației continua, munca mea sub inspirația Zeilor continua iar după deschiderea celor 2 temple și un al treilea în următorii ani, cât și a Cimitirului avem în vedere crearea filialelor, creșterea coagulării comunicații, găsirea unor Finanțări necesare noua, dezvoltarea patrimoniului păgân și prezervarea ori repatrierea sa către comunitatea noastră și crearea unui prim set de clerici păgâni în România.


În fata Altarului din Templu am descoperit frați și surori, am trăit emoții intense, am plâns, am ras și am încercat sa schimbam vieți, inclusiv a mea a fost schimbată.


„Să te îndrăgostești de Zei este cea mai mare dintre povești, să-i cauți cea mai mare aventură, să-i găsești cea mai mare realizare umană.”

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *