Contest in instanță decizia Volt România de a nu mă primi ca membru

In 6 ianuarie 2022 am luat la cunoștință refuzul VOLT ROMÂNIA de a mă primi ca membru al lor, având ca motive presupuse acțiuni ale Asociației THE NEW PAGAN DAWN in ceea ce privește desfășurarea activității educaționale prin intermediul Institutului Național de Cercetare și Studii Religioase Horapollo, platformă educațională a Asociației.

Dincolo de motivațiile puerile prin care se spune că această pagină ar induce in eroare, nu e morală, ori ea este chiar infracțională, afirmații pline de lipsa unei acoperiri legale, statutare și sofistice imi pun real intrebarea dacă o parte din membrii Volt România au luat acest partid pe persoană fizică și au uitat ce inseamnă Volt, pentru ce s-a infințat și care e noutatea politică ce o propune societății românești.

Imi pare rău că sunt membrii in cadrul Volt, chiar din conducerea formațiunii care trebuie să inghită aceste atitudini atât de nesănătoase partidului, dar mai ales mișcării Volt Europa.

Având in vedere că incă mai cred in formațiunea asta, datorită unor oameni din ea consider că o ultimă formă de a le arăta că acest drum nu e unul corect e chiar contestarea acestei decizii in instanță și demonstrarea incălcării tocmai acelor principii cărora toți am căzut deacord că ne unesc și că formează inima formațiunii.

Decizia am luat-o alături de avocata mea cu greu și o spun deoarece e pentru prima dată când contest decizia unei formațiuni pentru că imi pasă și nu vreau ca acest demers să fie ințeles greșit pentru că el nu urmărește vreun scop egoist sau de natură să atace imaginea formațiunii.

Scopul acestei acțiuni este unul didactic, de conștientizare a derapajului făcut de această decizie și a abdicării de la valorile europene, specifice unui partid pan-european.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *