Interviu cu deputat AUR, Dumitru Viorel Focsa

Zilele trecute mă suna Dna. Adriana Bahmuțeanu de la Cetățeanul.info pentru un interviu in direct cu deputatul AUR, Dumitru Viorel Focșa pentru a discuta de unde a pornit problema pentru care l-am acționat alături de Asociatia The New Pagan Dawn – Tnpd și Platforma Pagan Acceptance la Judecătoria Constanța.

Voi vorbi alături de telespectatorii acesteia și voi răspunde la întrebări, condiția fiind cea a dialogului și calmității tocmai pentru a înțelege periculozitatea declarațiilor sale, dar mai ales felul in care acestea afectează imaginea comunității și demnitatea mea.

Politicienii și formatorii de opinie trebuie să înțeleagă necesitatea unor abordări profesioniste și să înțeleagă rolul lor formator înainte să facă declarații jignitoare.

Păgânismul trebuie să se bucure și in România de aceleași drepturi și obligații precum orice altă comunitate sau cult. Nu vorbim aici despre delicte și chestiuni imorale, lucruri incompatibile cu valorile acestei comunități, iar comportamentele unora ce se autodefinesc de o orientare spirituală anume nu descriu comportamentele și accepțiunile unei comunități.

Despre acestea voi vorbi atât ca activist, dar și candidat român pentru Parlamentul României din partea Tinerilor Verzi.

Va tin la curent atunci când vom vorbi despre acest subiect in direct. 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.