Elena Tudor Își Dorește Liniște. Voi?

Nicolae-Gabriel Gorunescu este noul vicepreședinte cu rang de subsecretar de stat al Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție.

Cine este Nicolae-Gabriel Gorunescu?

Pai momentan știm din declarația sa de interese si avere ca e un fost director executiv al Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6. In trecut a fost director al aceleași instituții, doar ca adjunct.

CV-ul domniei sale e trecut la secret pentru ca sa nu stim cum acest om a îmbătrânit si ce îl recomanda pentru poziția actuala, sau mai precis ce nu îl recomanda. Singura chestie ce îl recomanda e ca la el în Sector 6 a fost liniște, deci pentru obedienta e foarte bun într-un ANPDCA unde liniște este o virtute ce trebuie cultivata atent. 

Ce face Gorunescu?

Momentan nimic, însă știm ce a făcut. Există suspiciunea că noul vicepreședinte al ANPDCA, Nicolae Gorunescu a mușamalizat mai multe cazuri în care educatori au întreținut relații sexuale cu copii. Educatorii au fost mutați de la copii la serviciul adulți cu dizabilități, pentru că cei din urmă nu au capacitatea de a reclama faptele. Mușamalizarea cazurilor de abuzuri a fost o practică în leadershipul directorului.

Potrivit Redacției ROPAGANISM, surse apropiate spun că nici el nu era cuminte, escaladând geamul unui centru pentru copii cu dizabilități încercând să o cucerească pe Julieta (șefa de centru).

Ce îl recomanda?

Nimic, înafară de liniștea mormântală pe care o poate exercita cu o precizie de ceas elvețian.

Ce scrie pe declarația de avere?

Pai ca orice om are si el acolo doua terenuri de câte 780 mp2. Mai are doua căsuțe de numai 120 mp2 si 200 mp2. Ambele le avem in Bucuresti si Costinești. In Costinești merge când vrea mai multă liniște la ANPDCA ca se aud prea tare strigătele de ajutor ale copiilor si tinerilor Institutionalizati la Bucuresti si nu vrea sa deranjeze.

Pe opulenta mai adăugăm un Toyota Corrola din 2015, dar si un credit la Garanti BANK care își propune sa îl lichideze anul acesta. Poate de aici si nevoia de a fi la ANPDCA.

Având in vedere acestea ce părere aveți de noua numire? Sta bine domnul Gorunescu pe lângă cei 200 de secretari de stat, cu tendințe de creștere. 

Am contactat-o pe Dna Elena Tudor si a zis ca nu comentează opinii de presa. Eu o Invit pe stimabila doamna la un dialog ca răspuns la invitația adresată de dansa pe 21 Martie 2023.


Va invit sa continuați sa semnați petiția, având in vedere ca avem peste 3925 de semnături:

https://campaniamea.declic.ro/p/visinelinANPDCA

Mă bucur că petiția a strâns pe Declic 3925 de semnături, fapt pentru care acum am făcut o scrisoare deschisă pentru organizațiile care susțin renumirea lui Vișinel Bălan, fapt pentru care vă invit să semnați prin adăugarea numelui organizației pe care o conduceți și distribuirea Scrisorii deschise și la alte organizații pentru a semna.

https://docs.google.com/document/d/1cvFwVujMa8IRXzGiEZdtr6vb50CwaYOzaQkKpQ16k7g/edit?usp=sharing

Vezi și

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.