Drept la replică articol ”Păgânii organizează un marș cu sicrie în București de Învierea Domnului” publicat de Cetățeanul.net

Un trust media a publicat un articol în această seară despre manifestația publică de pe data de 13 aprilie 2023Protest în memoria copiilor morti si abuzati din centrele de copii” pe care eu alături de The New Pagan Dawn – Tnpd, Vocea Copiilor Abandonati și European Commonwealth and Human Rights îl organizăm.

Ne bucură interesul acordat de Cetățeanul.net pentru subiectul acesta, însă ne surprinde precara informare pe subiect. 

THE NEW PAGAN DAWN nu are vreun interes religios în cadrul acestui marș și nu are ca scop ofensarea vreunui cult anume. Marșul își propune această dată și acest format fără posibilitate de amânare tocmai fiind situația dată de valul de abuzuri și sinucideri a unor copii din sistem și excludere din diferite funcții a persoanelor incomode ce nu doresc să ascundă aceste abuzuri.

Organizare în Joia Mare pentru creștini, nu sâmbăta mare așa cum fals se afirmă sau de înviere (Duminica are loc aceasta) este strict legată de moartea lui Iisus, simbolistică ce arată sacrificiul făcut de acești copii pentru o lume mai bună, omorâți de același sistem, în chip figurat cu autoritățile romane care l-au condamnat la moarte pe Iisus.

Dincolo de aceste aspecte, în perioada acestei săptămâni importante pentru creștini nu sunt interzise adunările publice, noi autorizând evenimentul cu sprijinul Primăria Municipiului Bucureşti și a Poliția Română – Brigada Rutieră. 

Faptul că noi suntem combatanții fermi a ideologiilor ce afectează drepturile omului și nu suntem de-acord cu eliminarea sintagmei ”diversitate” din Legile Educației, cât și implementarea religiei la BAC nu este relevantă pentru manifestul unde susținem tocmai un mesaj clar: STOP ABUZURILOR COPIILOR.

Calitatea mea de preot și fondator al THE NEW PAGAN DAWN este irelevantă în raport cu activitatea mea civică pentru acești copii, tocmai ca urmare a faptului că eu la rândul meu provin din sistemul de protecție a copilului.

Îi așteptăm totuși la manifestație pe cei de la Cetățeanul.net, respectiv pe Dna Adriana Bahmuteanu Official. 

În rest, vă aștept în Pța Victoriei pe 13 aprilie 2023 începând cu ora 18.

Vezi și

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.