Vocea societății civile la Guvern pentru Vișinel

Dragi prieteni,

Tocmai am aflat că în curând se va lua o decizie în legătură cu solicitările petiției noastre. De aceea e cazul să depunem semnăturile cât mai repede. Și sunt două modalități prin care poți fi de ajutor:

1. Dă de veste pe Facebook sau alte rețele despre petiția noastră, ca numărul semnăturilor să crească.

Distribuie acum petiția: https://campaniamea.declic.ro/p/visinelinANPDCA

2. Dacă ești în oraș, ar fi minunat dacă ai putea ajunge la evenimentul de depunere. Asta o să arate decidenților că nu suntem doar o listă de semnături, ci cetățeni care au solicitări reale! Detalii mai jos:

Astfel, mâine, 21 aprilie 2023, orele 15:30 vom fi la Guvernul României alături de alte voci din societatea civilă pentru a înmâna cele 3933 de semnături obținute din societatea civilă și copii și tinerii din sistem, dar și lucrători din acesta care au semnat petiția pentru renumirea lui Vișinel Costel Balan în funcția de vicepreședinte al A.N.P.D.C.A.

Vă așteptăm la Guvern dacă vreți să susțineți demersul nostru. Dă-ne un semn pe e-mail dacă poți ajunge sau participă la evenimentul de pe Facebook: https://fb.me/e/30LXt5xtQ

În curând voi veni cu propunerea de calendar pentru următoarele 12 luni. Vom organiza în fața Consiliului Județean și în fața DGASPC un protest solemn în memoria copiilor uciși de sistem.

Fiecare sicriu instalat în fața instituției va purta povestea copilului ucis de sistem.

Vă mulțumesc pentru tot și sper să ne vedem la depunerea semnăturilor!

Organizator,

PREȘEDINTE THE NEW PAGAN DAWN,

OLTEANU COSMIN

Vezi și

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.