Condoleanțe … Marta-Iozefina Bencze

Cu mare tristețe, vă aducem la cunoștință faptul că Marta-Iozefina Bencze, fostă președintă a Consiliului de Monitorizare pentru Persoane Adulte cu Dizabilități, a încetat din viață în această săptămână. Bencze a fost o personalitate remarcabilă, cu o compasiune sinceră și o înțelegere profundă a nevoilor persoanelor cu dizabilități. Aceasta și-a dedicat mulți ani în lupta pentru drepturile și îmbunătățirea calității vieții acestor persoane vulnerabile.

În calitate de președinte al Consiliului de Monitorizare, Bencze a fost o voce puternică pentru comunitatea persoanelor cu dizabilități și a depus toate eforturile pentru a se asigura că aceste persoane sunt reprezentate și apărate. Aceasta a pus bazele instituției care a fost uitată în timp și nu i s-a acordat niciun omagiu.

A luptat cu perseverență și cu responsabilitate pentru recunoașterea drepturilor persoanelor cu dizabilități și pentru a îmbunătăți standardul de îngrijire. Cei care au cunoscut-o au fost inspirați și plini de speranță de devotamentul și pasiunea sa. Pierderea sa este resimțită de întreaga comunitate a persoanelor cu dizabilități.

În aceste momente dificile, ne gândim la familia și prietenii doamnei Bencze și le transmitem sincerele noastre condoleanțe. Îi rămânem recunoscători pentru contribuția sa remarcabilă la bunăstarea comunității persoanelor cu dizabilități, care va fi o amintire durabilă.

Vezi și

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.