Participarea pe tema Mesei Calde în Școli la invitația deputatului, Cătălin Teniță

În data de 21 aprilie 2023, Parlamentul României a fost gazda unei consultări pe tema Mesei Calde în Școli și a noilor Legi ale Educației, la invitația deputatului Cătălin Teniță din partea Partidului REPER.

La eveniment au fost prezenți reprezentanți din diverse organizații precum Fundația FARA, Organizația Umanitară Concordia, Federația Tinerilor din Constanța, Societatea Academică Română, Asociația Elevilor din Constanța, Comunitatea Elevilor Politeiști – CEP, Asociația Ferentari, precum și alte organizații.

Scopul acestei consultări a fost de a discuta despre importanța Mesei Calde în Școli și de a găsi soluții viabile pentru a reduce abandonul școlar în România. Deputatul Cătălin Teniță a subliniat că reducerea abandonului școlar stă în masa caldă și într-o politică educațională sustenabilă pentru toți elevii.

Participanții la eveniment au subliniat importanța unei politici educaționale care să asigure accesul tuturor copiilor la educație de calitate, indiferent de condiția lor socio-economică. În plus, au fost discutate soluții pentru a asigura distribuirea eficientă și echitabilă a Mesei Calde în Școli, astfel încât toți copiii să poată beneficia de acest serviciu.

Această consultare a fost o oportunitate importantă pentru a aduce laolaltă organizații și reprezentanți din diferite sectoare pentru a discuta despre problemele educaționale actuale și pentru a găsi soluții concrete pentru a îmbunătăți sistemul educațional din România.

Ne exprimăm recunoștința față de deputatul Cătălin Teniță pentru eforturile sale de a promova o politică educațională sustenabilă și pentru implicarea sa în acest proces important. În plus, ne angajăm să continuăm să lucrăm împreună pentru a asigura accesul la educație de calitate și pentru a reduce abandonul școlar în România.

Vezi și

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.