Răspuns la un atac mizer al dnei Firea. Copii vă aud …

Pentru ca doamna Gabriela Firea vede democrația doar in cei ce vor sa o susțină, iar pentru cei ce nu ii cânta in struna privind minunatele “realizări” ii blochează o sa ma rezum la a comenta câteva chestii.

Stimata doamna ministru,

Nu suntem nesimțiți pentru ca nu gustam și nu putem crede minciunile absolut abjecte pe care Dvs le considerați mândru comunicare publica.

Am avut trista ocazie sa discut atat cu cei din partea statului care “s-au ocupat de fata”, dar și cu familia acesteia și putem concluziona ca abuziv a fost luată.

Nu suntem noi dezinformați și nici atat de prostuți încât sa credem ca fata a vrut sa se plimbe și a decis așa sa iasă pe geam și nu pe usa de la etajul 4 caci am fost și noi copii și Inafara de posibilitatea de a avea o dizabilitate nu ar fi un astfel de incident posibil in versiunea comunicată publicului.

Este absolut nesimțit sa ieșim in public și sa acuzam societatea civila ca își permite sa critice nivelul maxim de incompetenta și superficialitate cu care tratati aceste cazuri și eu cred ca am fost destul de decent când v-am scris in privat.

Inițial chiar ajunsesem într-un grad in care sa va iert pentru greseala cu Coaliția pentru Familie, dar pare ca lupul își schimba blana, dar năravul ba.

Eu sper ca aveți minima decenta sa ștergeți acel comunicat mizerabil și jignitor la adresa fetei care pare mai abuzată de voi decât de așa zisul “abuz” din familie.

Dezamăgitor …

Vezi și

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.