Comunicat de presă: Gabriela Firea renunță la trecut și contestă dezvăluirile din articolul șters de Ziare.com

Articolul publicat de Ziare.com și șters în urma intervenției Gabrielei Firea a scos la iveală detalii despre trecutul politic al fostei primărițe a capitalei.

București, 8 mai 2023 – Platforma de știri ziare.com a șters astăzi un articol în urma presiunii exercitate de fosta primăriță a Bucureștiului și membră a Partidului Social Democrat (PSD), Gabriela Firea. Articolul publicat aborda aspecte controversate din trecutul Gabrielei și legăturile ei cu membrii marcante ai partidului.


Potrivit surselor noastre, articolul sus-mentionat conținea dezvăluiri legate de perioada în care Gabriela Firea a activat în cadrul televiziunilor locale și naționale, precum și detalii despre colaborarea sa cu actuali și foști membri ai PSD, dezvăluiri care ar fi putut genera diferite discuții la nivel politic și public.

De îndată ce articolul a fost adus la cunoștința Gabrielei Firea, aceasta a reacționat imediat, cerând platformei să-l șteargă pentru a-și apăra imaginea și a demonta orice informație care ar fi putut crea probleme de imagine sau politice pentru fostul primar și partidul său.

Într-un mesaj privat adresat de Florentin Pandele acesta a negat acuzațiile. Consilierul MFTEȘ, Ciubotaru George a subliniat că decizia de a dezvălui astfel de detalii personale nu are ca scop decât denigrarea persoanei ministrei și pedepsirea celor care îndrăznesc să critice sistemul politic actual prin procese in instanța.


Ca urmare a publicării articolului si a punerii pumnului in presa după retragerea articolului am fost demis de Ziare.com si mi S-a comunicat ca voi fi dat in judecată.

Pe de altă parte, ștergerea articolului a stârnit valuri și suscită diverse opinii la nivel public, intensificând discuțiile despre libertatea presei, cenzură și relația dintre politicieni și mass-media în țara noastră. Deși dreptul la replică este un instrument legitim în mâna celor vizați de informațiile publicate, mulți se întreabă dacă acesta poate justifica ștergerea unui articol și dacă presa nu-și pierde obiectivitatea în fața presiunii politice.


Articol original

Vezi și

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.